MENÚ DE CAP D’ANY 2018

SOPAR DE CAP D’ANY 2018

 

SNACKS

Coca de iuca amb verat cítric i Brioix de tòfona amb xip de carxofa

 

APERITIUS

Ostra Gillardeau brasejada amb meló i api

Sopa de ceba amb nyoqui de formatge i nous

Madeixa de foie amb aire de ratafia

Tataki de magret d’ànec amb macarró de soja

 

Vi escumós rosat De Nit de Raventós i Blanc, Conca del riu Anoia

Varietats de raïm: Macabeu, Xarel.lo, Parellada i Monastrell

           

CREMA DE CALÇOTS A LA BRASA AMB ROMESCO AL PLAT

 

RAVIOLIS DE CEPS AMB ESCAMARLANS I SALSA DE GAROTES

 

LLAMÀNTOL SENCER AMB LES SEVES SALSES

  

ÚLTIM PLAT A ESCOLLIR ENTRE:

 

LLOBARRO SALVATGE A LES AMETLLES MARCONA, TIRABECS SALTEJATS I CAVIAR CÍTRIC

o bé

CABRIT DESOSSAT AMB POMA AL CARDAMOM, BESCUIT D’ALL NEGRE I LITXIS

 

POSTRES MÀGIC 2019

 

 

CELLER

 

Vi blanc Gregal d’Espiells de Juvé & Camps, D.O. Penedès

Varietats de raïm: Moscatell d’Alexandria i Gewürztraminer

 

Vi negre Red by Joseph Puig, D.O. Montsant

Varietats de raïm: Garnatxa

 

Vi escumós Textures de Pedra de Raventós i Blanc, Conca del riu Anoia

Varietats de raïm: Xarel.lo, Xarel.lo Vermell, Sumoll, Bastard Negre i Parellada

Porto Noval 10 Year Old Tawny, D.O.C. Porto

Tipus de vi: Old Tawny Port

 

PETITS FOURS

Trufa de whisky, Roca de xocolata i mango, Marshmallow de limoncello

CAFÈS ARÀBIGA

WHISKIES, BRANDIES I DIGESTIUS

COTILLÓ

BARRA LLIURE TOTA LA FESTA

RESSOPÓ

 

* AMENITZA EL GRUP MUSICAL “SHÁKATA”

 

                                                                                                          Preu per persona :   175 € (IVA inclòs)

IMPRESCINDIBLE RESERVA PRÈVIA AMB ANTELACIÓ

Regali experiències Can Boix

Regali Experiències i gastronomia

Regali el plaer del gust, del tacte, dels colors, dels olors, dels sons!