Celebra els teus esdeveniments més especials

Can Boix de Peramola

Celebra un casament de somni

Tranquil·litat i bellesa van de la mà en aquest entorn natural ple de màgia i encant, al mig de la serralada prepirinenca de Catalunya. L’Alt Urgell sedueix amb la seva majestuositat, per convertir-se en l’escenari perfecte per celebrar un casament.

Cerimònia civil real i religiosa

A l’Hotel Can Boix de Peramola podem organitzar tant casaments civils, a càrrec de l’alcalde o jutge de pau, com casaments religiosos. Per a això, disposem d’espais tant interiors com exteriors: amb vistes, al bosc, al jardí, a les nostres sales íntimes i modernes…

Estarem encantats de preparar una cerimònia que et faci emocionar!

Els nostres espais

T’oferim una varietat molt especial d’espais i racons màgics. Aquestes són algunes de les nostres propostes.
Cerimònia al Mirador de la Vall

El Mirador de la Vall és un espai al qual s’accedeix a través d’un passadís de glicines i des d’on es pot gaudir d’unes vistes úniques de la Vall del Segre i del “Roc Rombau”.

Cerimònia al jardí de l'edifici La Font Viva

Flanquejat per arbres, sobre un tapís de natura viva i envoltat de flors, el Roc Rumbau i la nostra capella seran, juntament amb els teus convidats, testimonis excepcionals del teu enllaç.

Cerimònia al jardí de La Font Viva

Sota els castanyers i les moreres, aquest espai és ideal tant per celebrar la cerimònia com per fer l’aperitiu.

Cerimònia a la Capella de Can Boix
Petita capella, davant del jardí amb capacitat per a 120 persones. Autoritzada per a què es puguin dur a terme casaments.

Menús per a banquets

Aperitius i còctels a l’aire lliure, banquets tradicionals o moderns als nostres salons… Cuidem el banquet fins a l’últim detall, amb menús originals i de qualitat, amb la flexibilitat que necessites per trobar la teva proposta ideal.

Coneix les propostes del nostre xef, el nostre celler i les opcions per als més petits. Contacta amb nosaltres a gaudeix@canboix.cat o a través del formulari web, i comença a fer realitat el teu somni.

Altres propostes

Flors, photobooth, fotògrafs, cangurs, música en directe… Et podem ajudar a trobar tot el que puguis imaginar per fer que el teu casament sigui inoblidable. A Can Boix treballem amb persones de confiança i amb experiència, però sempre seran lliurement escollides per tu.

Si busques inspiració per a un casament original, no et perdis la galeria d’imatges de casaments especials que hem celebrat a Can Boix de Peramola.

Casaments - Hotel Can Boix de Peramola
Casaments - Hotel Can Boix de Peramola
Casaments - Hotel Can Boix de Peramola