Casaments a Can Boix de Peramola

Acolliu el vostre dia especial amb nosaltres

Descobreix el teu casament de somni

Amb una varietat d’espais interiors i exteriors per acollir el teu casament a Can Boix, el teu dia perfecte es pot convertir en una realitat romàntica. Tranquil·litat i bellesa natural s’uneixen al nostre lloc màgic als contraforts dels Pirineus a Catalunya. Amb vistes al majestuós Alt Urgell, Can Boix és realment l’escenari perfecte per a un casament memorable.

Cerimònia civil real i religiosa

A l’Hotel Can Boix de Peramola podem organitzar tant casaments civils, a càrrec de l’alcalde o jutge de pau, com casaments religiosos. Per a això, disposem d’espais tant interiors com exteriors: amb vistes, al bosc, al jardí, a les nostres sales íntimes i modernes…

Estarem encantats de preparar una cerimònia que et faci emocionar!

Els nostres espais

T’oferim una varietat molt especial d’espais i racons màgics. Aquestes són algunes de les nostres propostes.
Cerimònia al Mirador de la Vall

El Mirador de la Vall és un espai al qual s’accedeix a través d’un passadís de glicines i des d’on es pot gaudir d’unes vistes úniques de la Vall del Segre i del “Roc Rombau”.

Cerimònia al jardí de l'edifici La Font Viva

Flanquejat per arbres, sobre un tapís de natura viva i envoltat de flors, el Roc Rumbau i la nostra capella seran, juntament amb els teus convidats, testimonis excepcionals del teu enllaç.

Cerimònia al jardí de La Font Viva

Sota els castanyers i les moreres, aquest espai és ideal tant per celebrar la cerimònia com per fer l’aperitiu.

Cerimònia a la Capella de Can Boix
Petita capella, davant del jardí amb capacitat per a 120 persones. Autoritzada per a què es puguin dur a terme casaments.

Menús per a banquets

Aperitius i còctels a l’aire lliure, banquets tradicionals o moderns als nostres salons… Cuidem el banquet fins a l’últim detall, amb menús originals i de qualitat, amb la flexibilitat que necessites per trobar la teva proposta ideal.

Coneix les propostes del nostre xef, el nostre celler i les opcions per als més petits. Contacta amb nosaltres a gaudeix@canboix.cat o a través del formulari web, i comença a fer realitat el teu somni.

Altres propostes

Flors, photobooth, fotògrafs, cangurs, música en directe… Et podem ajudar a trobar tot el que puguis imaginar per fer que el teu casament sigui inoblidable. A Can Boix treballem amb persones de confiança i amb experiència, però sempre seran lliurement escollides per tu.

Si busques inspiració per a un casament original, no et perdis la galeria d’imatges de casaments especials que hem celebrat a Can Boix de Peramola.

Hotel Can Boix de Peramola, hotel Alt Urgell, hotel en el prepirineo, hotel en el prepirineu, Hôtel Alt Urgell,
Hotel Can Boix de Peramola, hotel Alt Urgell, hotel en el prepirineo, hotel en el prepirineu, Hôtel Alt Urgell,
Hotel Can Boix de Peramola, hotel Alt Urgell, hotel en el prepirineo, hotel en el prepirineu, Hôtel Alt Urgell,