Gastronomia

Can Boix de Peramola

Cuina de territori

Descobriu els sabors regionals aquí al restaurant de Can Boix, on els nostres xefs us portaran a un viatge gastronòmic per la zona.

La cuina és una construcció cultural que ens uneix a un poble i a unes tradicions.

La matèria primera és l’essència de cada plat, la base sobre la qual construïm sabors, olors, textures…

Hotel Can Boix de Peramola, hotel Alt Urgell, hotel en el prepirineo, hotel en el prepirineu, Hôtel Alt Urgell,

A Can Boix de Peramola creiem en la cuina local i sostenible i oferim una carta basada en productes de temporada i de proximitat: des del pa d’esmorzar i deliciosos embotits de Peramola fins a les fruites i verdures que cultivem al nostre hort.

Hotel Can Boix de Peramola, hotel Alt Urgell, hotel en el prepirineo, hotel en el prepirineu, Hôtel Alt Urgell,

Apostem per una cuina de proximitat, slow, elaborada amb esperit artesà, per ser degustada sense presses. Entenem la cuina com l’expressió d’un vincle amb la vida, amb la terra que ens acull i ens envolta.

Les paraules dels nostres clients

FAQ

El nostre esmorzar SLOW es serveix de 8 a 10:30 h

El restaurant a la primavera-estiu obre de 13:30 a 15:30 i de 20:30 a 22:30, l’ horari de tardor-hivern és de 13 a 15 h i de 20 a 22 h.

Oferim cuina de producte de territori, estem reconeguts amb 1 SOL de la guia Repsol.

Sempre contem amb opcions vegetarianes, veganes i per a celíacs.

Informació i reserves

El restaurant gastronòmic Can Boix està obert al públic.

Et recomanem que reservis

Hotel Can Boix de Peramola, hotel Alt Urgell, hotel en el prepirineo, hotel en el prepirineu, Hôtel Alt Urgell,