Serveis i instal·lacions

Can Boix de Peramola

L'hotel

L’Hotel Can Boix de Peramola està situat en plena natura, al mig de la serralada prepirinenca, on l’entorn natural ha creat un paisatge únic que convida a descansar, desconnectar del teu dia a dia i reconnectar amb tu mateix. Nosaltres posem la tranquil·litat, l’entorn i la nostra dedicació absoluta per fer que la teva estada sigui inoblidable.

Des de l’amplitud i comoditat de la teva habitació, la vista ens trasllada al tranquil jardí amb piscina, les zones d’oci infantil, pista de tennis… A l’interior, tot està a punt en unes acollidores instal·lacions destinades tant a gaudir dels moments d’oci com d’estones dedicades a la feina, amb molta cura, tradició i passió pels detalls.

Activitats

Situat en un entorn natural únic, l’hotel és un centre d’activitats on la tranquil·litat de la zona es combina amb els esports d’aventura i la natura, per descobrir una regió de gran riquesa paisatgística.

Gastronomia

Amb una restauració excepcional que combina plats tradicionals de la terra amb un lleuger toc modern, Can Boix de Peramola pertany a la marca Hoteles Gastronómicos.

Carregadors per a cotxes elèctrics

Completament gratuït per als nostres clients de l’hotel i del restaurant.

Oferim als nostres clients dispositius per a la càrrega de vehicles elèctrics Tesla i Porsche, així com carregadors universals per a altres cotxes.

Estem orgullosos de col·laborar amb els programes Destination Charging de Tesla i Destination Charging de Porsche i contribuir així a la consecució d’un model de transport sostenible.

Piscina exterior

La gran piscina exterior està envoltada d’una zona de solàrium amb hamaques i para-sols per gaudir d’un bany, prendre el sol o relaxar-se a l’ombra amb unes vistes impressionants de l’entorn.

Esports

L’Hotel Can Boix de Peramola disposa de pista de tennis, camp de futbito, camp de petanca i taules de ping-pong.

Altres serveis

Parc infantil

Amplis jardins i terrasses

Sala d'estar amb llar de foc

Zones d'aparcament

Zona WIFI