Avís legal

Amb la finalitat de complir amb la legislació vigent i donar confiança als usuaris, li informem que, en compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic d’Espanya, aquesta pàgina Web és propietat de HOTELS PERAMOLA, S.L., amb CIF B25294042 i domicili a Peramola, Can Boix s/n, 25790 de Peramola (Lleida – Espanya) i inscrita en el Registre Mercantil de Lleida amb les següents dades: Tom152, Foli 81, Full L-2816, Inscripció 1ª.

Per a qualsevol consulta o proposta, contacti’ns al telèfon (+34) 973 470 266 o a l’ e-mail hotel@canboix.cat.

Tots els continguts, textes, imatges i codis font són de la nostra propietat o de tercers als quals se’ls han adquirit els seus drets d’explotació i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades personals que ens proporcioni a través de la present pàgina web mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic, seran tractades amb absoluta confidencialitat i s’incorporaran als nostres fitxers amb la finalitat de prestar-li els serveis sol·licitats, respondre a les seves sol·licituds d’informació, així com remetre-li informació dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Per tramitar els regals d’estades a tercers al nostre hotel, es precís que ens faciliti dades personals del destinatari (nom, cognoms i adreça completa), i en conseqüència ens certifica que disposa del consentiment del titular per a la cessió a HOTELS PERAMOLA, SL de les seves dades personals amb la finalitat de gestionar el regal contractat.
Així mateix, li informem que en el cas de rebre el seu currículum vitae per a la seva eventual incorporació al nostre equip, les seves dades personals, laborals i curriculars s’inclouran a un fitxer de “Recursos Humans”, amb la finalitat de disposar del seu currículum per a portar a terme processos de selecció de personal. Mentre no cancel·li expressament les seves dades personals dels nostres fitxers, entenem que continua interessat en formar part dels mateixos per a processos de selecció futurs, fins que ho considerem oportú.

En qualsevol cas, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei dirigint-se a HOTELS PERAMOLA, S.L. – Responsable de Protecció de Dades – Can Boix, s/n, 25790 de Peramola (Lleida), juntament amb una còpia del seu DNI.

 

Regali experiències Can Boix

Regali Experiències i gastronomia

Regali el plaer del gust, del tacte, dels colors, dels olors, dels sons!