L’ Hotel Can Boix de Peramola està situat en plena natura, en mig de les serres prepirinenques, on l’entorn natural ha creat un paisatge únic que invita a la calma. Des de les habitacions àmplies i còmodes, la vista ens trasllada al tranquil jardí amb piscina, zones de lleure per als nens, pista de tennis… A l’interior, tot està a punt en unes instal·lacions del més alt nivell dirigides tant a la família com a col·lectius professionals.

El Restaurant s’ocupa de convertir la trobada en una experiència gastronòmica d’alt nivell, amb una carta que homenatja les arrels de la cuina catalana de la regió. Oferim servei de banquets de noces, aniversaris, batejos i  comunions.

La riquesa de l’entorn posen en  relleu la bellesa d’uns paisatges únics a l’Alt Urgell. Els atractius naturals fan de l’hotel un gran centre d’activitats on es combina la tranquil.litat del paratge amb els esports d’aventura i la natura, on senderistes, amants de la història, l’art romànic o l’arquitectura medieval, podran descobrir una regió de tresors.