Reserva espais per a reunions i esdeveniments

Can Boix de Peramola

Convencions

La teva propera reunió de negocis pot ser clau per al futur de la teva empresa. Trieu entre una varietat d’espais de reunió inspiradors al nostre lloc d’esdeveniments corporatius aquí a l’Alt Urgell.

A Can Boix de Peramola t’oferim espais especialment dissenyats per conèixer i compartir persones, presentar idees, consolidar equips i crear sinergia.

Realitzem esdeveniments corporatius en un entorn natural privilegiat de Catalunya, l’Alt Urgell, a poc més de 90 minuts de Barcelona.

Des de presentacions de productes fins a sessions de formació, congressos i activitats de team building. Sigui quin sigui el teu objectiu, a l’Hotel Can Boix de Peramola trobaràs espais que s’adapten a les teves necessitats.

Tenim preparades les nostres activitats SLOW, creades especialment per fomentar la cohesió dels equips, l’autoconeixement per a la millora, l’enfortiment dels vincles col·laboratius, entre molts altres aspectes que potenciaran el teu actiu més important: LES PERSONES.

Espais exteriors

Per aclarir la ment, organitzem coffee breaks als nostres jardins, terrasses i pèrgoles a l’aire lliure amb unes vistes impressionants de l’entorn. A més, posem a la teva disposició totes les nostres zones exteriors per a activitats, tant formatives com d’oci, pista de tennis, jardins, piscina, camp de futbol 7 amb gespa natural…

Equipament

Heliport

Pàrquing cobert:

40 cotxes

Pàrquing exterior:

100 cotxes

Sala La Capella

Una sala única que aprofita l’espai interior de la capella de Can Boix, amb una excel·lent sonoritat. Ofereix equipament audiovisual, llum natural i una acústica excel·lent.

Superfície Taula "U" Teatre Escola Imperial Còctel
Persones
72 m2
35
65
45
20
72

Sala Castell-Llebre

La nostra sala per a petites reunions, amb accés directe a la zona de la piscina, compta amb una sortida amb vistes a la piscina. Recomanada per a reunions de petit format.

Superfície Teatre Escola Imperial
Persones
40 m2
25
15
20

Sala Martí i Pol

Per a grans ocasions, la sala més gran de Can Boix es pot adaptar a diferents necessitats. Sala molt lluminosa. Compta amb equipament audiovisual.

Superfície Taula "U" Teatre Escola Imperial Banquet Còctel
Persones
400 m2
50
200
150
50
200
300

Contacta amb nosaltres

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.